Wednesday, September 1, 2010

Keobsesan terhadap sinetron Indonesia.


Saya dah terlampau obses tengok cerita ni , tak boleh tinggal kecuali ade masalah laa . And the theme song of this `sinetron` is  dia milikku by kumpulan dari indonesia. Tetapi maaf tidak sempat upload video dia. Internet terlampau laju. Pehe pehe je lee. so, lirik je laa yg ado .

Semula ku tak tahu
Engkau juga kan ingin memilikinya
Bukankah ku lebih dulu
Bila engkau temanku
Sebaiknya tak mengganggu

Reff I :

Dia untukku
Bukan untukmu
Dia milikku
Bukan milikmu
Pergilah kamu
Jangan kau ganggu
Biarkan aku
Mendekatinya

Kamu
Tak akan mungkin
Mendapatkannya
Karena dia
Berikan aku
Pertanda cinta
Janganlah kamu banyak bermimpi...ohh
Dia Untuk aku

Bukankah belum pasti
Kamu juga kan jadi
Dengan dirinya

Dia yang menentukan
Apa yang kan terjadi
Tak usah mengaturku


Reff II :

Dia untukku
Bukan untukmu
Dia milikku
Bukan milikmu
Lihatlah nanti
Lihatlah saja
Biarkan aku
Mendekatinya

Kamu
Tak akan mungkin
Mendapatkannya
Karena dia
Berikan aku
Pertanda juga
Janganlah kamu banyak bermimpi oohh

Kusarankan engkau mundur saja...ooo

*kalau tahu nyanyi lah


wohhooo . layan ye cerita ini. walaupun sekarang ni, Indonesia bakar bendera malaysia laa . urmmm . saya tau yg tuhh . Okay. kita minat je, tidak lebih.

No comments: