Wednesday, November 24, 2010

5 Opal`s `10

hello ? , long time no see ya :P , rindu sangat dengan blog ni . tadi cari lay out blog . tak de yang berkenan di hati :P . anywayy . im so happy . `cause next year ! saya masuk kelas Arif ! Alhamdullilah . harap harap dapat 5A . walaubagaimanapun . this some pic yang saya share untuk korang semua . gambar gambar ini diambil sewaktu jamuan perpisahan akhir tahun . but macam bukan jamuan perpisahan pun :P . hahahah .



dua dua cantik.tapi bila marah them like a monster ! beautiful monster ! seriously! mereka lah teacher yang terbaik yang pernah saya jumpa :)
bergambar dengan guru besar. bangga nya . bukan senang nak tangkap gambar dengan beliau. dah lah siap posing posing lagi :P
sir azman ! i love u sir ! saya tolong awak , awak tolong saya . :'(


heyy . posing aje :P


pertandingan pecah belon was so happeningg ! kelas ni paling wowwww !


them ♥
my dearestt teacher ♥ , teacher awatif . but now . dia meninggalkan kami . dia pindah :'( . i`ll never forget u teacher ♥♥♥

i think that`s all for this post .

syuhada elmi ♥

No comments: