Tuesday, November 30, 2010

mereka ,













hello peeps ! new lay out again -.- , cuma kenapa atas tu ade home lah , comment lah and bla bla bla ! erghhhh , -.- , and guys ! there`s some photos , kawan kawan ku tersayang , ;)

1.mika aimar! haha , karakter dia macam perempuan tapi dia masih lelaki tulen oke! hak hak ,
2.ammar dzulkifli , oke . dia ni ade ciri ciri lelaki sejati . haha ! dia baik gila , and suka buat muka `babyface` kalau tangkap gambar :P
3. amir haqimi ! rindu nak sepak kaki kau amir :P , dia baik gila . walaupun ramai orang kata dia jahat ( memang jahat pun :P ) , hehe !
4. izah nabilah - walaupun baru kenal tahun ni . tapi macam dah kenal 10 tahun beb! seroiusly! dia happening gilaa ! ;) , and , dia ayuuu gilaa ! hak hak
5-izyani razak . dia seorang yang cantik :P , baik hati :P , kuat agama ! betul ! kuat usaha , orang semua main dalam kelas , dia sorang je baca buku , hehe ! and kalau periksa , mesti cari dia , semua orang nak duduk sebelah dia ! sebab dia pandai (paham paham lah yerrr) , hehe .

oke , i think that`s all for this post ! ;)

syuhada elmi ♥

No comments: