Sunday, November 28, 2010

my best friend forever !

-siti rosmaisarah husna rashidher name is siti rosmaisarah husna bt muhammad rashid , her hobby is `bergosip` , she was so gilaa ! hanya dia sahaja yang saya kenal , yang faham isi hati saya (kadang kadang tak pun :P ) , selama saya berkawan dengan saya , saya tak pernah dengar sepatah pun dari mulut dia yang dia cinta seseorang tu ! . dia seorang yang keras hati gilaaa ! lol ! dia seorang yang cantik , baik , tak suka kutuk orang :P , dan seorang yang baik hati . kalau saya takde duit . dia bagi saya duit untuk belanja :'( . terharu pula , haha . i know/friend with her , semasa darjah 1 . dia peramah gilaaa ! seriously ! semua diam , dia seorang je yang bising tanya nama semua orang ! :P , ngeh ngeh ngeh . but tahun 2 kami berpisah ;'( , sedihhh nya . berpisah kelas je :P . tahun 3 bersatu meletup kembali ! standard 4 & 5 was separated again :'( , standard 6 ? next yearrr? so wowww ! all of the my geng masuk kelas 6 Arif ! hoho , everyone call her siti , ros , maisarah , sarah , rosmaisarah , rosmai , or husna . but i most like to call her siti ! so sweet name . hehe , only that untuk post yang ini , next ! puteri ashqistina


-puteri ashqistina
her name ? nama dia sweet gila ! puteri ashqistina bt abdullah , i was separated with her in standard 4 :'( . dia pindah sekolah ;'( , but in standard 5 ! saya jumpa dia balik ! kami sekolah agama bersama sama kembali ! about her ?she is like putera`s daughter :P ngeh ngeh ngeh . she`s so so so wowwww ! cantik gilaaaa ! macam puteri kayangan . macam snow white . dia ini lain sikit , dia hanya suka branded things ! tak main lah beb barang barang tiruan ni . hhahhah . saya kenal dia pada tahun 2008 / standard 3 . dia kawan baik siti , siti kenal dia pada tahun 2 . but diaorang dah kenal ketika belajar di tadika ;) . dari siti saya kenal dia . mula mula saya takut nak tegur dia , sebab dia macam terkenal gilaaa ! kenal puteri tak ? kenal tak ? semua orang kenal , sekarang dia kawan baik saya . dan baru saya tahu . she is so kind

thanks for being my best friends dear siti rosmaisarah husna and puteri ashqistina !
i ♥ u guys !


syuhada elmi ♥

No comments: