Wednesday, December 1, 2010

-selamat hari lahir -


today ? damn happy ! walaupun tak celebrate birthday dengan kak nisa , rasa macam dah celebrate besar besaran dengan dia , kak nisaa . selamat hari tua ye kak nisa , ;) . hek hek , akak lah murid tahun 6 yang paling baik dengan syuhada , tq akak . dimana saya kenal dia ? yeahh ! sebenarnya , dah `ingat ingat tak` kat mana saya kenal dia , tapi rasanya . saya kenal dia waktu wakil sekolah agama amal islami ;) , kak nisa nasyid . syuhada berpidato , hehe ! kak nisa sangat sangat peramah dan pemarah :P , hehe . semua orang dia pergi tegur , ape nama ? apa nama ?

satu hari tu , waktu rehat sekolah agama , kak nisa ajak saya , izah , izyani , puteri lepak dekat belakang (port yang paling best untuk melepak) , dekat longkang pula tu , ish ish . hihi . tiba tiba kak nisa kata , `weiyh nanti korang kumpul duit tau` , kami semua kata `for what?` , pastu kak nisa kata `yelah , nanti kalau korang kumpul duit , boleh lah belikan akak blackberry waktu birthday akak ` , kami semua gelak gelak , tapi dia tetap juga nak beri keterangan yang lebih terperinci pasal benda tu , waktu tu , rasanya bulan 4 , lambat gila kut bulan 4 ? birthday dia 1.12.1998 ? haha ! , but kalau diingat kembali , rasa nak menangis pula . mungkin tak kan jumpa kak nisa dah , :'( , syuhada harap kak nisa tak lupakan syuhada . :(

happy birthday to you ,
happy birthday to you ,
happy birthday nisa afiqah ,
happy birthday to you !

may god bless u forever after kak nisa ! ♥

your beloved sis (beloved ke :P) , syuhada elmi ♥

No comments: