Friday, December 17, 2010

#FRIENDS

There is no greater blessing than an understanding friend, who's there in times of trouble and on whom we can depend.

A friend who knows our every mood , and brightens cloudy days , one who's slow to criticize but quick to offer praise.

There is no greater blessing than a friend who always cares, one who will remember us in daily thoughts and prayers ,

There`s a list of my TRUE friend

1.Nur Syafiqah Bt Sadzali
2.Siti Rosmaisarah Husna Bt Mohd Rashid
3.Puteri Ashqistina Bt Abdullah
4.Nur Izyani Bt Abdul Razak
5.Nurul Izah Nabilah Bt Zaharul Mahadi
6.Ainna Zuhaili Bt Zainuddin

+Hari tu ade lah salah seorang dari diorang (dua orang) , diorang cakap `weiyh syuhada , semenjak aku kawan dengan kau aku dah makin jahat , bodoh and blablabla (negative statement) , korang macam salah kan aku ,and yes! im so disappointed about that, cuba korang think positively , tak kan aku nak biarkan korang kena buli ? korang bodoh di kelas yang pandai , bukan pandai di kelas yang bodoh , korang kena usaha lagi :) , aku pun kena usaha lagi , mahu seribu daya , tak mahu seribu dalih , aku kecewa sangat bila korang cakap camtu dekat aku , tapi sekarang dah tak dah , aku akan cuba tak marah , sedih , atau kecewa kalau korang cakap camtu ke , ejek aku ke , and i will try yang aku tak kan cemburu dengan korang , kalau ade pun , aku akan simpan dalam hati , im so sorry if i too emotional , tapi itulah yang terpendam dalam hati aku selama ini :)

-YOUR EMOTIONAL FRIENDS-
-----Syuhada Elmi-------

No comments: