Sunday, March 20, 2011

From a friend.

    Puteri Ashqistina. Lalalala


Musical Carousel Marry Go Around


Converse <33
Classic Guitar
 Dah nampak gambar budak B to the A to the J to the E to the T kat atas tu? Dengan rasa simpati saya ingin menyatakan bahawa saya nampak gambar itu. Budak itu sungguh tomewwww. Hello, it`s suppose to be Comel lah! Tiru gaya Ini Anwar Hadi  pula. Berbalik kepada title saya yang pendek dan ringkas tetapi padat dengan masalah masalah untuk mengumpul dengan menghakis tabung duit syiling untuk membelikan Puteri Ashqistina sebentuk hadiah yang bernilai dan diharap akan disimpan sebagai tanda persahabatan yang tidak akan putus. (Ayat bukan main panjang lebar, dalam hati kata `boleh dok aku tak yah belikan hang hadiah`) Haishh. Tak malu ke? Orang dah bagi kita. Kita tak bagi balik. ^^Dia bagi ikhlas tak minta balas pun.

  Gambar first, musical corusel ape hantu tah. Dia minta dekat saya. InsyaAllah taye bagi awak. Tapi awak kata kalau tak bagi pun tkpe. Bagus, save duit aku=='  ... Second picca, actually tu hadiah yang dia minta dekat Ibubapa dia, orang kaya buleh laaa (= Last picca, HAHAHHAAHAH. Bantai gelak, Puteri nak main gitar? Okay saya lari dari belakang sama sama dengan awak.

For me, jikalau sesuatu hadiah itu dibagi kepada seseorang mestilah ikhlas dan tidak mengharapkan balasan walaupun hadiah itu sekeping kad yang dibuat sendiri. Itu sangat berharga bagi saya :)

 Sekarang ni senang je nak cari hadiah Puteri. Pergi je My One Choice! Semuanya ade di situ. Lengkap (=

P/s : Entry ini bukan untuk telunjuk tunjuk menunjuk.

No comments: