Thursday, March 31, 2011

Serupa.

Assalammualaikum rakyat jelata :D
Dekat samalah baju ni.
okay, jangan cakap pape psl gambar ni. tengah gumbira gila gila =='
     Okay, baju sama. Saya sebenarnya kureng sikit dohh baju sama sama ni. Cuma waktu sambutan hape tah, tetiba pakai baju sama ngan Izah. Well, kawan baik gila gilaaa :D
  
     Gambar yang kedua tu waktu perkahwinan abang saya sebelah perempuan. Dipaksa memakai baju yang sama seperti yang lain. Tarak kesah lah, pakai jelah. Umur waktu tu 10 tahun. Macam dah 20 tahun. Besar gilaaa :O
  
     Hari Sabtu yang lalu, saya memenangi Johan! bercerita peringkat daerah maksudnya mewakili sekolah lah tu. So, hari sabtu ni akan mewakil kan daerah dalam bercerita. Minggu ni memang busy gila, ujian-bercerita-bola jaring-lontar peluru. Lontar peluru? Hampehhhh ==' No 6 je. Dapat buat 6.02 sahaja.

     Oh i know banyak entri yang hade di dalam belog ini semuanya berkaitan diriku dan sewaktu dengan nya, macam menunjuk sangat ke hakuuu nii?? Tak kesah lah, janji saya bahgia...

     Entry ni di tujukan khas untuk Sarah Zulkipli yang mengajak ku memakai baju yang serupa dengan nya sewaktu perkahwinan kakak ku yang tercintah bulan 9 ni? Lambat lagi wooo :O Oh well, kami biasa. But i kureng leh sikit sebab esok tu PSRA, so takleh nak beria ria sangat, by the way, pape i told you k? 

 May Allah Bless You ^^
      

4 comments:

Sarah Zulkipli said...

Okey, dah paham. Tetttt!!! -.-

Syuhada Elmi. said...

Ngeheheee...

Sarah Zulkipli said...

Kecik hati! :((((((((((((((( =.=

Syuhada Elmi. said...

Bukan hati kau besar ke? haha