Wednesday, March 23, 2011

Puteri Ashqistina.

Pandai kau edit :D
Syok.
Alohaaa~

Siapa ituu? Firstly nak cakap, sorry lambat wish. Actually , saya dah beribu kali aku cakap dekat kau happy birthday kan?. -sekali pun tak==' Sebenarnya makcik Puteri, saya lambat post entry ni jewww. Selamat Di Lahirkan Semula Kali ke 12 . Awak makin tua kan?

Sebenarnya malas nak tulis panjang panjang pasal minah ni, sebab post yang satu tu dah panjang lebar pasal kau. By the way, thnks for miss sunset hape tah yang kau bagi kat aku tuuu (gambar kat atas tu).

2 comments:

puteri ashqistina (: said...

sunset your head! Sunshine lah begokk! HAHAHA

Syuhada Elmi. said...

HAHHAHA. Dekat dekat lah tu. pelik bebenor nama eh tuu...