Sunday, April 3, 2011

Belog ku yang T___T

Assalammualaikum kekasih hatiku ^^
    
           Tak tahu asal suka sangat nii.. Setiap entry yang dipostkan didalam belog ku yang huduh ni ade komen walaupun 2 orang je T___T..


            And then, hari sabtu tadi pencapaian terbaik yakni ramai lah yang sudi singgah belog ku ini. Walaupun tak setanding Cik Epal atau Si kecik kenit Yuyu Zulaikha tapi syukur lah.. Ade 84 orang yang masuk belog kuu.. Dan hari Ahad ade 37 jeee...  Followers pun dari 39 jadi 51. Sikit gilaa. Harap harap nanti ade lah yang sudi follow belog ni lagi.Okay sebelum semua macam `EEEE, bodoh gila minah ni tu pun nak tulis`. Saya meminta maaf okah.


             Entry sebelum ni banyak gila pasal review lah , contest lah itulah. By the way thanks kak Dayana AZ sebab review belog saya dan memberi pendapat yang bernas :) Kelik sini untuk melihat belog ku direview oleh nyaaa T___T.

          
              Hari sabtu haritu kalah bercerita :P


Muka blurr lepas tak menang pape

   Okay good. Hope belog ku terus berkembang bak kelopak mawar yang ingin hidup supaya manusia dapat oksigen dengan baik. ^^

8 comments:

puteri ashqistina (: said...

Weh kau senang senang kena puji kan pasal bckground . Bckground siape punye? AHAHA :P

shazika said...

teruskan ber blogging.. hoyeh!

Syuhada Elmi. said...

Puteri : Aipp.. aku tak cite pun ekk? HHAHAHAH

Syuhada Elmi. said...

Shazika : keep supporting me :)

puteri ashqistina (: said...

Syuhada : Tkpyh nak aip aip . Hahaha :D

Fyqa said...

happy blogging :D

Mrs Fazlee said...

heheh samelar kita. wakaupon orang yg komen ciput je pon suka giler. ekekeke ;)

Yasmin Irdina said...

syuhada...nape????kau masukkan gambar ni..aku tau la aku comel..hahaha