Friday, April 1, 2011

Kedatangan mu..


   Okay kalau nampak gambar kat atas tu menunjukkan perkataan APRIL. Lalalalal. Kedatangan April disambut dengan kesibukan dengan awal awal pagi lagi tetiba sekolah buat pelancaran program nilam tetapi tak larat nak dengar cikgu yang comel comel duduk dia atas pentas berkata kata panjang lebar.

  Saya pun di panggil untuk pergi ke lab untuk buat Ujian Permata Pintar yang dianjurkan oleh tak ingat ==' Tapi semua sekolah kene buat. Sekolah kami 6 orang buat tadi, yang terpilih semua gila gila :D Raziq, diriku tercinta, Siti, Ainna, Anisah, Izyani. Gila susahhhh :O Serious! Sesiapa yang ada pemikiran yang tajam je boleh buat. Alhamdullilah, kebanyakan yang saya tidak tahu saya hantam :)

  Siti dan anisah dengan bola jaring dia blabla dia, aku dengan bercerita nye, serious hari ni tak duduk dalam kelas pun kerana tidak sanggup :'( Masuk masuk kelas digemmparkan! dengan kehadiran cikgu khairul yang baik :) Sesiapa dapat B dapat hadiah :B Tak tahu camne ammar tahun ni pandai gilaaa :O

 *kedatangan mu disambut dengan kepiluan result exam yang menghampehkan. Try Harder! Usaha tangga kejayan :B

  By the way, esok harap harap menang nak wakil negeri :B

Kepada Puteri Tercintah tahniah sebab dapat best player :B Walaupun match friendly je :D

2 comments:

Sarah Zulkipli said...

Weh, dah masuk April ni, makin dekat la dengan exam kau! HAHA. :P Accuatlly, subject ape yang B?

Syuhada Elmi. said...

Huishhh takleh habaq. bahayaa :D