Friday, April 1, 2011

Saat Dayana AZ Rajin Untuk Review.

Whoot whoot ^^

    Pahal lak aku ni tetiba pasal review review ni ==' Samalah seperti empunya blog yang nak buat segmen review review ni. Kekeringan ideaaa mehh... So, join je lah :D At least , Total pageviews aku bertambah :D




                   Saya Terlampau Rajin Sehingga Ingin Memberikan Komen Kepada Cik Dayana AZ


  Blog akak tengah dalam proses pengubahsuaian , so takleh komen pape, tapi cantikkk... Pink & White. Cantikkkkk! Love it.. Nak tanya soalan : x3 tu maksud dia ape? hehe.. Sebok nye lah budak ni nak tahuu ==' .

Tags : Sarah Zulkipli, Wan Akmal Zulaikha.

 Tag dua orang jee.. Nanti tag ramai ramai bukan nak join ^^

Harap harap kak Dayana AZ sudi baca ^^

4 comments:

Dayana AZ said...

time kasih join! :D dayana continue review lepas blog habis construction oke! baru la senang nak tengok post review pasal syuhada nanti :)!

nti slalu2lah tgk blog Dayana oke :) dayana akan update pasal review ni hehe.

dayana ta sabar nk review blog kamu, i think its VERY beautiful :), hehehe x3 tu ea?
dlu dayana main habbo hotel taw,
pastu lepas habis type satu ayat, dayana suka sangat letak mcm ni,x3

nampak cantik :) haha :P.
itulah kisahnye, smpai kat skolah pun dak2 skola tau sebab nama kat myspace mse tu dayana,x3

ish3 :P hehe

Abang Zam said...

ouh..review meng-review eh? nice lah korang..haha

sini abang ada buat responden..responden apa? boleh click untuk baca responden kontest ini nanti : Responden : Contest Cipta Ayat Paling Kool Tanpa Titik Dalam 1 Ayat

Syuhada Elmi. said...

Kak dayana : Okayy. cepat cepat sikit proses mencantikkan belog akak tu yaww.. Ouhh.. Paham paham, akak thnks sampai buat post e\baru terangkan ape maksud x3 tu :D Thnks sebab kata blog saya cantikkk <33

Syuhada Elmi. said...

Incik Abang Zam : Saya telah memberikan respon yang sangat memberangsangkan :D