Monday, June 27, 2011

Header buatan tempatan!



  Adalah dimaklumkan bahwa selama 11 bulan  aku ber-blog, baru sekarang ade header. Huhu T____T. Okay aku rasa header baru aku ni okay je kan? Kannn? 
         
   Dalam pukul 8 tadi , aku online tetiba ade seorang manusia yang cantik gila ni! hantar chat `Syuhada , aku dah buat header kau , cari kat wall aku , cari sendiri`. Aku pun godek godek lah photo dia. Ade lah album nama `Header`. Ahhh poyo kau. Haha. Pastu ade 4 header dia suh pilih.

Baru nak pilih ni. Tengok caption *ni paling buruk. Terus aku tak nak.

Mcm background blog aku je -..-
Glamor kan -..-

Akhirnya aku buat keputusan aku pilih yang ni :

Lebih kepada gedik gedik sikit , nampak lah girlish nyeee T__T

     Masalahnya tak leh belah siap tulis caption kat album tu panjang2 sedangkan aku sorang je boleh tengok album tu.
     Captionnye : To order , inbox me tau Syuhada . Thnks *poyo*

Setiap harga adalah tetap , tidak boleh diubah . Penat mak curik corak , download font . LOL :P

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿


Kalau anda nak jugak , anda boleh inbox saya . Inbox saya perkataan ape yang anda mahu , corak nak jenis mcm mne , dan statement blog anda kalau ade . Tapi kalau nak letak gmbar anda dkat header tu saya tak berapa pro . Nanti elok elok muka anda yang comel lagi cun , jadi cacat saya edit kangg . Nak ke?? Header header di atas adalah contoh . Kalau minat dengan corak tersebut , boleh juga ;)

cara bayar 
message saya no topup . senang kan? 

Semua blogger dah ade header , anda bile lagi? hihi . Syuhada pun dah ade :P

 Sudah ketahui ke-poyo-an si puteri ni tahap mana? Kalau nak tau 'seorang bermbut perang' dkt shout box tu pn dia . Pe lagi pergilah contact dia kalau nak tempah header :D Nak tau belog puteri? Betul? Blog dia simple. I loveeee! Blog Puteri Ashqistina! Tekan tau link tuu :) Sian sikit je followers #macam aku punya byk sngt. Letak hastag dalam blogg? -..-

      By the wayyyy, thank you Puteri sayang. Ni hadiah ulang tahun blog aku ni. haha. 

P/S : Background blog aku pun dari dia :)



                                             

9 comments:

~NajiLaA~ said...

at least 11 bulan u ols..i 2,3 taun. ;))

puteri ashqistina (: said...

Bagus , aku suke kerja aku . Buat header . Kau tak nak tnye ke mcm mne aku buat??? :P

ct N honey said...

saya suka yg glamor tu..ada warna sikit..tapi header sekarang pun ok..nampak simple tak berserabut.

Syuhada Elmi. said...

Najila : Haha. Tapi dah ade kannn :)

Syuhada Elmi. said...

Puteri : Kerja yang bagus -..-

Syuhada Elmi. said...

Ct N Honey : Yeahh. Saya suka simple.

Dayana AZ said...

wahh untungnyee boleh pilih smpai byk cmtu :D!!! .

syuhada, bole tak tlg stop follow pastu follow balik blog dayana ni ?

http://shawlstoriie.blogspot.com

tuka link td, thanks !

Syuhada Elmi. said...

Kak dayana : Hahh? Tak faham lah ape akak ckap? hmmm?

puteri ashqistina (: said...

Bangga pulak aku bce comment . Kikikiki :))