Saturday, June 4, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!





Suka hati kau throw me away,
Buka dashboard ade pasal giveaway.

Macam ngek je pantun dia kerat aku tu ;p okay, tak nak banyak membebel.

Dayana AZ suruh tulis dalam entry ape nombor kegemaran kita dan kenapa no tu kita suka. Ce tengok saya punya.


No kegemaran saya ialah 10 kerana no 10 ni adalah no pertama yang ade dua nombor. Nombor sebelum dia mana ade. 1-9 tak best! HAHA. Waktu saya umur 10 tahun saya kenal erti penat , suka , duka. Dapat jadi ketua pengawas belah petang. Hambek kau darjah 4 ketua pengawas petang, pastu aku selalu dapat no 1 dalam kelas sebab duduk kelas ketiga -..- And dapat no 1 bersajak, no 1 bola jaring (antara kelas) *tak leh belah langsung.Pastu kalau budak tahun satu, dua atau tiga , kalau tanya `hang bila nak pakai tudung` -`nanti waktu umur aku 10 tahun`. mungkin kerana no 10 di kira matang. Yes! memang bagi aku kalau hang 10 tahun makan minta mak suap lagi memang lempang lah. Waktu umur 10 tahun ni baru dapat pegang duit 10 hinggit sekeping*bagi aku lah ;p . Betapa terharu nya akuu.

 Okay kak Dayana. Ni jelah. Sebenarnya pasal pengalaman! ni GA , so ikut nasiblahh ^^  Akak saya dah     follow Butik Pinkku! 

Sesiapa nak masuk GA ni pergilah cari sendiri :p Haha. Kelik  sinih

 Hadiah dia memang best ;)

Butik Pinkku! akan sponsor SEPULUH shawl! Sama macam no fav I lahh :)
Syafeika Edora  akan sponsor ,  1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.                                             No fav saya lagiiii!
Lulu Caldina aka Lisa surihani ni akan buat review blog untuk 2 orang! *sticky post okay untuk 24 hours! Kalau yang ade banner. Boleh tampal kat blog dia selama sebulan!
Mas Ahmad Safwan akan sponsor beg duit, purse or wallet.
Stylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 

Okay bye! Assalammualaikum! check ah video ni sedap gila suara dia - Najwa si Justin Bieber sebelum break voice ;p

6 comments:

Dayana AZ said...

eheee :) terima kasih taw sebab join !ooo nombor kte dekat2 je :P hik3.
good luck k!

Syuhada Elmi. said...

Dayana AZ : Sama-sama :)

cikbintang said...

jom join GA dan mng tiket wayang!!!

tulis cikbintang sbg referrer..trima ksih

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

Lulu caldina said...

Semoga ada rezeki menang.. :)

Lulu Caldina said...

tahniah.. :)

http://herstylestoriie.blogspot.com/2011/06/pengumuman-pemenang-dayana-az-ga-my.html

Wahida said...

Tahniah!! :D