Friday, June 24, 2011

Cute And Awesome Blog Contest.




   Seperti tajuk di atas, saya nak masuk contest. Sorry kalau aku macam GILA contest dengan giveaway T_T. Sebenarnya aku masuk contest sebab banner dia menarik perhatian aku.


Bagi aku blog aku tak cute pun cuma awesome? HAHA
                                                               

  Hadiah atau sesiapa yang feeling omputih `Prize` : 


Tempat             Hadiah
Pertama            Free Header (Design yg u'olz nak) + 
                         Top-Up RM30(Ikut telco yg u'olz gne)


Kedua               Free Header (Design yg u'olz nak)   


3 Saguhati         PAS (Picture of Award Special)

Blog aku takde header lagi weh. T_T

Aku dengan baik hati tag : Izyani Razak! dan Izah Nabilah. Tapi kalau derang tak masuk bukan salah. Aku dah bagitahu.

Kalau tak lebih 10 orang contest ni batal. Weh tolong lah masuk ;p

Sesiapa nak join kelik sinih atau banner tu pun boleh rasanya. 

6 comments:

zahidah dihaz said...

good luck!! hadiah menarik tu...macam nak jugak header...


New Entry:Kenangan: Aku, lampu dan radio

Tolong vote for me @ Contest like @ Facebook

izah nabilah said...

Thanks tagging.

Fuza Beyonce said...

layout u sangat cantik, classic

zOeY zAu YaH said...

g.luck ye...
saya dh follow.tq sbb mai blog saya =)

Syuhada Elmi. said...

Fuza Beyonce : Thanksss :)

Syuhada Elmi. said...

Zoey : Thanks and welcomee :)