Friday, July 8, 2011

TOLONG AKU TOLONG!

     
Tak , aku bukan nak suruh korang carikan baju ni, bukan.
         Entri ringkas tetapi padat informasi yang akan menguumbirakan diri ini jikalau berjaya mendapatkan apa yang dikehendaki  setelah penat lelah aku menaip entri entri sebelum ni.

       Sungguh extra-ordinary pendahuluan belog kau syuhada , mengalahkan penulis novel yang tetiba hilang idea sebab tengok muka kau. Okay tak nak cerita panjang sebab entri ni lebar :P

       Korang dah tau kan aku ade masuk contest C.C.A.A.B atau panjang tinggi nya Contest Cute And Awesome Blog. Oh-sem kan blog aku -..- . Haha. Sebenarnya aku dah jadi finalis contest ni , cuma nak minta tolong , VOTE aku. Pleaseeee.

       Korang hanya perlu pergi ke SINI , dan kelik no 8! Ingat no 8 tau jangan no lain. Hahhaha. Aku dok godek-godek blog diorang yang lain semuanya background macam classic-classic iras iras aku nye background. Semua warna ade , ambik je. haha

        Aku pun ade menang Give-Away dari Dayana AZ ni. Alhamdullilah :) Hadiah dia mungkin sampai minggu depan kut , or mungkin minggu depan lagi. Ahhh aku heran pe , janji trafik blog aku naik. Sungguh sungguh mulia niat kau syuhada. :D

1 comment:

ainna zuhaili said...

hahaa, ayat syuhada best, klu vote bnyk2 kali pon boleh kn,