Thursday, August 18, 2011

Entri Bengang dengan Kelebihan Facebook.

Ade tak pasal saya kat siniii? 



              Aku menyampah! Sangat menyampah. Pahal benda benda karut ni perlu ade kat notification aku? Takde kene mengena. Mula mula buka facebook ahh kan. Feel Like. * OMG OMG! 14 NOTIFICATIONS :P Yeah yeahhhhh yeahhh!* Okay. Click. What the? Takde pasal I keeee. Huaaaa.

             Aku rasa kita kene buat something suapaya Mark Zukerberg tu tahu yang kita tak suka menda ni! Kita? Ke aku sorang jee? Hellloooo. Don`t you rasa annoyed gila dengan benda camni? Hua.Hua.Hua.

             Aku tahu. Memang over pun entry ni. Lagi lagi dengan request game suh bagi hadiah kat dia. Oh god. By the wayy, tahniah Miyyo Azman dapat Iftar wif Maria Elena. Ceitt. Macam Miyyo tu kenal kau. Hua.Hua.Hua. So, Assalammulaikumm!

5 comments:

--Sanam-- said...

super lovely blog :)

DayByDiva.Com
DayByDiva.Com

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam Lulu-Pages.. :)

Gen2Merah said...

ahaha.. saya pun dah malas nak main FB lagii..

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u .. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

Sarah Zulkipli said...

Weh, ape susah. Kau pegi jelah kat group2s tu. Kau trekan edit setting. Kalau dah tekan edit setting, tekan lah a friend post. Tu kawan yang menjadi kawan kau je akn keluar noti pasal group. Kan senang. Kalau tak paham, PM aku kat FB. Okay darl? ^^

Izyan Masri said...

YEAH.KITA MENGHADAPI SITUATION YG SAME.JOM JUMPA MARK!!! XD