Sunday, August 14, 2011

Hero Sukan Malaysia! Lee C W

  Assalammualaikum. Memang dah lama tak update blog . Tapi malam ni gatal tangan nak update. Status mood dalam hati sekarang ni : Auww Auww Lee Chong Wei. But tetap menang dalam jiwa, raga dan bakul rakyat Malaysia. Jangan tak tahu dalam hati pun ade laman sosial yang mereka cipta sendiri.

   Takpe lahhh. Papepun Lee Chong Wei tetap pemain no 1 dunia *betul ke? Tak heran pun. Dia tetap hero saya awak tahu? Okay lah kalah 23-21. Macam cikgu gua kata `Kalah Bermaruah`.Sambil menonton perlawanan yang menyebabkan hati aku tak tenang , resah gelisah sambil itu jugalah aku bertwitter untuk melepaskan perasaan yang terbuku di dalam hati. Siapa heran dalam twitter kau tweet 10 juta kali pun seminit orang tak heran. Lain lah Facebook :P

     Buka lah twitter and i was shocked tengok worldwide trends. Ouh okay. I was likee yeahhhh! Lee Chong Wei dalam trends. Nothin to wonder. Dia jaguh Malaysia kutttt. Sebenarnya aku tak ingat malam ni Final. Tengok tweet Anwar Hadi baru teringat. Ouh haaaaahhhhhh! Cepat buka TV1. Ouh baru ingat Astro Arena je adewwww ;P

Mana Lin Dan wehh? Haha. Ni waktu habis game aku print screen.





Memang ahh kene poyo sikit. 



  Dah dua minggu tak update status Facebook. Malam ni tak heran lah, update lah status pasal LCW ! Malaysia boleh! Kalau lah lagu Malaysia yang berkumandang tadi :( Takpee! Tunggu Olimpik. Lin Dan kau akan di tewaskan!


Yeahhhh! I know you cann!


  Tahniah untuk Lee Chong Wei kerana telah mengharumkan nama Malaysia di persada antarabangsa. Perjuangan mu dihargai! Jangan risauuuuu!



                       


2 comments:

Sarah Zulkipli said...

Titew sukew lew awak dah reti print screen. :P Hahahah.

Syuhada Elmi. said...

Kita , kitaaa pun sukaa. Sape ekkk yg ajar titeww :P