Thursday, May 31, 2012

The precious moment.

This iz so Syuhada Elmi.

     Haii! It's been such a longgggg time since my last post on 28th of Jan?! My god. Such a good change! Oh ya. I forgot, Assalammualaikum! Now, I've lots of story that imma tell you guys!!! So noob . You looks so excited Syuhada :D
                                     
      Anda sekarang di zon bahasa melayu. Okay , pejam celik pejam celik. Dah lima bulan aku dekat Sesta. Terharu dengan perubahan diri sebab dah jarang rumah sakit (homesick) *bajet zon BM*. So , selama 4 bulan aku tak update ni, banyak gila benda terjadi , tercetus , terhasil dan ape sahaja yang bermula daripada ter. 
View from my class. 

My class!!!!!

        
     Mungkin dulu aku dah gitau aku rumah Allegro (biru) atau tidak. Nevermind , tak penting. So , there's some picca during Allegro's High Table.

Fadilah Syahid. 


Er?

The gorgeous one! Kak meen :D

Nuha Nabilah. The true directioner. 

Amalia Natasya aka Jagungg!

   After the dinner :
Kegilaan. 

Ayu. Athirah. Nadzirah. Syu. 

Kegilaan tahap maksimum.



        Actually, 4 hari sebelum dinner ni. Aku pergi camping under kadet bomba. That was so greattt! Best gilak. Kami wakil dearah Batang Padang. Dan kami johan antara daerah keseluruhan!! Sempat curi gambar daripada jurulatih bomba sebab lupa nak bawak kamera. So sad.


Yang tepi sekalii tuu!

                                                            
   The next day after dinner ade merentas desa. Memang merentas desa gila! Naik bukit turun bukit , lalu kampung siap ade pakcik yang lambai lambai *so sweet*. Best, sebab selama ni dapat rasa merentas desa lari pusing damai or Road Run :D








Terima kasih kerana bagi hadiah telur pada dinner malam tu.  Tempek dekat muka lah jawabnya!


          Minggu lepas kan hari guru , so I decided to call my old teacher using public phone yang ada dekat asrama tu even waktu tu ade Rm 1.50 je duit syiling. Hahaha. When I call him , he lectured me blablabla yang membuatkan aku asyik gelak but ayat dia semua ayat semangat! So , rasanya boleh lagi nak cakap Selamat Hari Guru!!

          I still have 4 scrapbooks that i've not done. 4 folio untuk disiapkan dalam masa 2 minggu! Nak pergi bercuti lagi , pack barang nak pindah rumah lagi , nak tidur lagi (perlu ke masuk list)~

          Till then. Bye. Moga aku update lagi. Mungkin 2 bulan lagi :D                          
               
       

2 comments:

Miss Hania said...

Hyper gile korang :D best high tea ari tu ?

Syuhada Elmi. said...

Hahaha. Well~ Best jugak lahhh!