Monday, December 31, 2012

Tahun 2013?! Apa kata..

      Assalammualaikum.. Selamat tahun baru.. Selamat malam.. Selamat sejahtera..

Ya Allah. Tidak ku sangka, 2012 sudah hampir ke hujungnya. Aku lalui semua ini dengan redha. Muahahha. Pale hotak ah macam masalah besar sangat hadapi tahun 2012 ni!

      Marilah kita bersama bersungguh sungguh ye! Ceh. Untuk menyenaraikan azam lalu berazam dan bertekad melaksanakan yeah! Defuq. Hahahahahha.

     Semua orang mahukan kebaikan, lalu kejarlah kebaikan bukannya melepaskan kebaikan berlari pergi. Tangkap ia, supaya kehidupan akan datang kebaikan juga ganjarannya.

    Esok kena balik asrama. Sumpah sedih. Ape kata orang , sambut new year dekat asrama gitu. Ahaks! Hahahaha. Hmm.

       

Google.


Apa kata kita pegang satu ayat untuk jadi prinsip hidup untuk tahun 2013?

Apa kata kita ambil satu balang lepastu kita letak kenangan manis kita pada 2013 dalam balang tu lepastu akhir tahun boleh baca. Alah, macam yang disarankan dekat twitter tu.

Apa kata kita buat sesuatu supaya orang lain happy macam buat surprise waktu birthday jiran sebelah ke atau dormmates satu katil mungkin?

Apa kata kita kumpul duit, kalau tak tahu tujuan apa, kumpul je, kut tergerak hati nak beli Galaxy Camera mungkin... Mungkin?!

Apa kata kita jadikan apa yang saya kata tu sebagai idea untuk mengbahagiakan tahun 2013? Eh? Gitu ke? Peliks je bunyinya. Apa apa je lah. Janji kita....

HAPPY!

Selamat tahun baru! :D

             






No comments: