Sunday, July 5, 2015

reunited

   So, sekarang ni aku tengah laying down happily dekat ruang tamu rumah aisyah. 

Muna kan pindah last 4 months, so by hook or by crook aku, huda, aisyah dan muna harus berjumpa ketemu apa jua cara! At first, rancang minggu kedua nak pergi rumah muna but tetiba sekolah adakan program "Bahagianya Menjadi Gadis" 😌😌 so plan A batal! 

Kami plan benda lain lak, kami plan nak balik rumah muna minggu ketiga, but then tetiba muna inform kata dia tak balik ipoh, sebab seremban jauh sangat 😭 
Then, last plan balik rumah aisyah. Tapi, mak muna inform kata minggu ni muna balik rumah ipoh. Sumpah lah kami malas nak layan dah, tahap redha yang maha tinggi sebab dah beli tiket pergi balik kl sentral. Huaaaaa. Lepastu pagi jumaat, mak muna inform kata muna jadi balik rumah aisyah. Syukur tuhan permudahkan segalanya ramadhan ni. 

So, dak mok ni tunggu kami kat kl sentral untuk balik rumah aisyah. Sumpah rindu. Duh struggle gila nak jumpa balik. 

                           

                          
Dalam train yang macam sardin from kl sentral nak balik rawang. Rasanya semua orang diam je dalam train tu, kami kecoh nak mampus, maaf orang awam excited sikit. Sampai rumah aisyah, buka puasa pe semua lepak sesama malam tu. Our night full of laughter sumpah gelak je kerja pastu kenakan muna(rinduuuuu!) pastu makan. Hehe.

                  

                            

                                  
   Tapi pagi tadi muna kena balik ipoh sebab takde sape nak hantar dia balik seremban nanti. Its okay even huh takde gambar berempat huh stress betul susah tul nak tangkap gambar sesama! Takpelah, let this moments tersimpan dalam ingatan and my heart je(ewah). I love you guys till jannah lah heh. Seharian ni kami buat cornflakes! Dapppp. 

                                

Esok nak pergi shopping before balik asrama and now is 0235 and we still wide awake. Habislah esok. Bye! 



No comments: