Saturday, October 31, 2015

final is a starting

 I felt so restless past three week bcs of final exam or we, sbpian called it as diagnostic exam. So, eventhough it is final exam of this year, but this is the starting of everything. Starting to show our batch's level of excellence in academic over 60++ sbp in malaysia.

 Im not a smart ass student that always score exam, so i stuggle a lil bit hard than ever((this doesnt mean i will get good result huaaaa)) hm sikit je ah but im still not satisfied of what im doing since im doing my bad during subjek sejarah and bio. Kimia and addmath jangan cerita ah! Serabut teruks! 

 The moment aku tersedar and feel motivated is when aku tengah belajar fizik or addmath dengan yana (one of the smart student in my batch) ; 

Me : Mesti ko best en takyah penat penat struggle fikir nombor nombor ni semua, semua dah ada dalam otak. 
Yana : Taklah weh, aku pun sama je cam korang, otak aku lun sama je, kena belajar jugak, cuma aku belajar lagi awal je dari korang. 
Me : Haa tulah camne kau boleh rasa rajin yang tak pernah hilang dari awal? 
Yana : Sebab aku rasa nak berjaya, korang tak pernah ke rasa nak berjaya? 

Her words keep playing in my mind till now. Deep tahu tak? 

                                    
since that, i study and i accept the things i can and cant do and i know nothing will be beyond my reach. 

1 comment:

NURUL AMELINA said...

All the best Syu :)
Always be a step ahead from everyone else.
InshaaAllah you can! <3